Novi Sad
10.08.2013.
17:23
Predsednik FK Vojvodina Balša Butorović izjavio je da je Oumaru Abubakara samoinicijativno i bez znanja kluba potpisao ugovor sa belgijskim Beverenom.
  • Petar

    11.08.2013 15:01
    Ja znam samo jednu stvar. Abu je ozbiljna veličina naspram pravoslavnih zidnih novina Mateje Kežmana. Ende!
  • Andrija Šrek

    11.08.2013 12:47
    A da malo stanemo i razmislimo?
    A da ovo nije nekakvo zlobno rovarenje protiv najboljeg kluba, od strane "ubačenoh elemenata" najmoćnijih?
  • 10.08.2013 21:36
    Prica za malu decu
    Da, da ...pa jos da poverujemo da je otisao da igra pod istim uslovima, za platu od 150.000 evra (kako rece tu je imao i u Vojvodini), a Genk mu je nudio platu od 350.000 evra. Ha, ha...To je sigurno Kezman smislio.
  • PatriJot

    10.08.2013 20:50
    Izgleda da se u ovoj našoj Vojvodini sve svodi na "moja firma" i "tvoja firma". E svaka vama i nama čast. Aflatoksin je uradio svoje. Kako god, nek se ne ljute gubitnici.
  • 10.08.2013 20:18
    @SIKI
    ni mojoj firmi niko ne placa za gas,struju,telefone,gorivo,...pa zasto bi dotirali nasu Vojvodinu?
    ako je privatni klub,a nikada nisam cuo koliko je pokojni buturovic platio za vlasnistvo,sami treba da snose svoje troskove.
    da je Vojvodina gradjanski,odnosno nas gradski ili pokrajinski tim,rado bi i sam pomogao !
    ps-ko zna za koliko i kada je Vojvodina prodata i gde su otisla ta sredstva ?
  • siki

    10.08.2013 20:01
    sta imate protiv vlasnika F.K. VOJVODINA BALSE BUTOROVICA decko je ozbiljno svatio poentu fudbala i svaka mu cast moje sve cestitke otkako je on preuzeo kormilo Vojvodina je stala na noge nismo mi krivi kad nekome krene mi kazemo neka propadne krava mu ne moze crknuti jer ne ulaze u pojloprivredu da se F.K. VOJVODINA osloni na vas nazovimo patriote ne bi imala ni za struju da plati sto potrose reflektori za trening
  • PatriJot

    10.08.2013 19:18
    @animator
    E to što sad zboriš, to je kontraefekat. Ja nisam pričao o političarima. Izgleda da ti više gledaš RTS od mene. Vidim da si potkovan. Ali ni pajtić nije baš bez putera na glavi, kad si već spomenuo. Ja sam pokušao biti fin, a ti?
  • Animator

    10.08.2013 19:09
    @PatriJot
    Daj manite se više tog pozivanja političara da pomažu klubove...

    To me strašno podseća na Zvezdu i Partizan koji stalno nešto kukaju i dovode Vučića i slično...nije valjda Pajtić ili neki drugi političar kriv što je Kamerunac "zapalio" u Belgiju? Smešno.
  • PatriJot

    10.08.2013 18:46
    @vladan
    Nemoj tako. Sad kad naša Vojvodina ima uspjeha onda je naša, a kad se počne pričati o FK "Vojvodina" onda je druga priča, bzv. Ajde da stvari počnemo zvati pravim imenom. FK "Vojvodina" je naša ili nije? Ko god bio direktor ili vlasnik FK. "Vojvodina" je samo vlasnik ali mi smo ti koji joj daju pravu vrijednost. Ako FK. "Vojvodina" nema navijača, ... logično, nema ni vlasnika. A te kvazi nacional-lokalne priče da parlamo, samo po potrebi, su suvišne. Vojvodina je tu u NS i naša je, ne može biti ugarska, turska, austrijska ili bilo čija druga. Naša je, može navijati i patriJot za nju kao i lokal limanac, mislim da nije bitno. Sve drugo je kontraefekat.
  • Vladan

    10.08.2013 18:21
    To "malo para...
    ..." neka izdvoje oni koji profitiraju, odnosno "vlasnici" Vojvodine. Vojvodina je poodavno prestala da bude "naš" klub. Do god se ne donese Zakon o sportu, reše imovinsko pravni odnosi imaćemo haotično stanje u sportu, od finansiranja do netransparentnosti u svakom segmentu poslovanja (sportski klubovi i društva su ipak pre svega preduzeća za ostvarivanje profit).
  • PatriJot

    10.08.2013 17:53
    Pa pajtiću, zar nisi imao malo sluha da nešto malo tvojih para daš za ovakvog igrača. ds-ovcama je bilo bitno koliko aflatoksina ima u Vojvađanskim kukuruzima a ne šta treba uraditi da poboljašamo naš imidž. FK "Vojvodina" je naš klub, zar trebamo prepustiti banovini da gradi kejove, staklene koševe koje lupaju limanci, a ovakvi igrači da odlaze. O atletskom klubu "VOJVODINA" da i ne pričamo. Zar trebamo stalno da prebacujemo krivicu na BG? Ovdje je problem u lokalu. A o sportistima kojih ima Novi Sad: plivači, fudbaleri, atletičari, kajakaši, vaterpolisti, streljački klub, pa i sam DIF daje zrele sportiste, ..., gdje ste, ... ,nema vas. E onda je (po vama) kriv neko drugi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna